Trehøje Træindustri

I mere end 40 år har vi værnet om den høje kvalitet

Trehøje Træindustri ApS - håndværkerens valg og specialist  

Alle bevaringsværdige og fredede bygninger er unikke - ingen mål er ens. Derfor tænker og leverer vi altid i skræddersyede mål. Fleksibilitet er vigtig for os og for vores kunder.

Trehøje Træindustri er tårnhøj kvalitet leveret i øjenhøjde og leveret til tiden. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Forsatsvinduer og ruder er ofte en den ideelle løsning - hvad enten det gælder bevaringsværdige bygninger eller andre typer af nyrenoverede boliger. 

Med forsatsvinduer og forsatsruder bevarer du bygningens udseende, samtidig med at du øger energimærkningen, tænker på miljøet og sparer penge.

Trehøje Træindustri ApS er specialister i fremstilling af forsatser efter kundens mål samt generel rådgivning om håndværket.

  • Vi er specialister - og elsker det
  • Vi er fleksible - vi retter os altid ind efter dine mål
  • Vi leverer høj kvalitet - altid til tiden

Vi har 40 års erfaring med fremstilling, levering, rådgivning og fleksibilitet. 

Trehøje Træindustri er tårnhøj kvalitet leveret i øjenhøjde og leveret til tiden.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer / email

Trehøje Træindustri har over 40 års erfaring med forsatsvinduer og franske døre. Vi er specialister inden for området: Vi kender alle sprækker og har løst alle tænkelige problemstillinger. På grund af vores ensartede, høje kvalitetsniveau er vi håndværkerens sikre valg. Når det gælder forsatser, leverer vi rådgivning og løser opgaven såvel for den erfarne snedker som for privatkunden. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Mere end 40 års erfaring

Åbningstider

Man – torsdag

7-16

Fredag

7-13

Håndværkerens foretrukne valg