ga('send', 'pageview');

Franske døre & fyldningsdøre

For os er franske døre både en funktionel og æstetisk løsning. Top håndværk med detaljer der taler til øjet.

40 62 25 70 Skriv besked

Detaljer du kan mærke – uden at føle efter

Døre og franske døre har en funktion – det er det vigtigste. Men franske døre er også en mulighed for at inkorporere lidt ekstra charme i din bolig med detaljer, der taler til dig og gør dig glad.

Hos Trehøje Træindustri har vi brugt over 40 år på detaljen. Og det er alle de fine detaljer, der tilsammen giver helheden det ekstra. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Hos Trehøje Træindustri har vi kælet for detaljen og det vil du kunne mærke.

Detaljer:

  • Indlagte hængsler
  • Snedkersamlinger
  • Formstabile og knastløse døre
  • Smalle, fine sprosser

Trehøje Træindustri tilbyder stor fleksibilitet og det er muligt at matche dine nye døre med forsatsvinduer i din bolig – det vil give et ensartet udtryk.

 

Franske døre

Trehøje Træindustri har mere end 40 års erfaring med fremstilling af franske døre efter mål. Vi har specialiseret os i at bygge franske døre, der passer ind i stilen i din ejendom, og som er i den højeste kvalitet.

Igennem årene har vi opnået stor erfaring med franske døre til fredede ejendomme, byfornyelsesprojekter og renoveringer. Ring til os på telefon 7044 4579 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for specialfremstilling af døre.

 

Vi fremstiller døre i høj kvalitet

Når vi fremstiller døre, bruger vi udelukkende materialer i den bedste kvalitet. Vi leverer udelukkende produkter med en smuk finish og med indlagte kvalitetshængsler. Vores medarbejdere er alle dygtige håndværkere, der sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde.

 

Døre efter dine ønsker

Vi er specialister i at fremstille franske døre på specialmål og efter personlige ønsker. En fransk dør kan have mange forskellige udtryk og funktioner. Eksempelvis fremstiller vi franske dobbeltdøre, der giver en større åbning end traditionelle døre. Så kan alle der benytter døren føle sig ekstra velkomne.

For at dine nye døre passer helt perfekt til hjemmet, så producerer vi dine indvendige franske døre efter mål. Vi er fleksible og producerer både franske dobbeltdøre, enkeltstående døre eller hvad du ellers ønsker. Vi elsker når kunder kommer med nye idéer, så kontakt os hvis du har en god ide eller for at høre mere om vores pris på din dør.

 

savsmuld fra franske døre

 

Fyldningsdøre – din skræddersyede løsning

Trehøje Træindustri tilbyder også fyldningsdøre som en løsning. En fyldningsdør er en meget klassisk dør, som vil passe ind i de fleste boliger.

Fyldningsdøren er modsat de franske døre uden rude. Det giver mere plads til individuelle og skræddersyede løsninger.

 

Fyldningsdøre – glat, massiv, celle eller rør?

En fyldningsdør kan indeholde mange ting. Det afhænger at dørens formål – om det skal være en lyd- eller branddør eller noget helt tredje.

En fyldningsdør kommer typisk i to varianter: den kan enten være glat og celleopbygget eller massiv med rørspån.

  • En celleopbygget fyldningsdør er let, men med en kraftig ramme.
  • En massiv fyldningsdør med rørspån er tung og mere lydisolerende.

Hos Trehøje Træindustri får du mange valgmuligheder – men du skal bare komme med dine mål og dine ønsker, så udvælger vi en løsning til dig.

 

Kvalitet – på alle ledder og kanter

En dør kan have mange farver og udtryk. En dør kan fylde i billedet og gøre opmærksom på sig selv eller gå i ét med væggen og tapetet.

Fælles for begge udtryk er vores insisteren på kvalitet – på alle ledder og kanter.

Kvaliteten ligger for os både i materialet, detaljen, udførelsen og den flotte finish.

Hos Trehøje Træindustri adskiller vi ikke de ting – de hænger sammen.

Kontakt Trehøje Træindustri – vores dør er altid åben.

Sidebar