Energirenoveringer og effektiv energioptimering med energiglas

Energiglas lukker solen ind og holder på din varme. Et miljøvenligt og økonomisk valg.

Energioptimering med energirenoveringer

Vi har specialiseret os i energioptimering igennem mere end 40 år via forsatsvinduer, der gør brug af termoglas og energiglas. Der er mange penge at spare på varmeregningen igennem en energioptimering af dine vinduer og døre.

Specialister i energirenoveringer

Energirenoveringer i fredede ejendomme, på byfornyelsesprojekter og generelle renoveringsprojekter er en del af vores ekspertise. Med termoglas eller energiglas er der mange penge at spare, og samtidig kan du undgå kolde områder foran vinduer, hvilket betyder, at pladsen i din ejendom kan udnyttes optimalt.

Når vi udfører energirenoveringer, benytter vi udelukkende de bedste materialer, og vores håndværkere er dygtige fagfolk, der sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde.

Energiglas - fremskridt du kan tage og føle på 

Der er sket meget med glas i de 2000 år, hvor vi har udviklet på det. Og vi er kommet langt siden termoruden blev opfundet.

Inden for branchen findes der nu f.eks. maskintrukket glas, lydreducerende glas, solafskærmende glas, råglas og ornamentglas osv., osv. Der er mange typer af glas med forskellige funktioner, som du kan vælge imellem.

Det kan være svært og uoverskueligt - derfor er vi der til at rådgive dig om energioptimering.

Nutidens energiglas er den ypperste glasteknologi. Energiglas kan laves i 1, 2 eller 3 lag med varmkant og er dækket med en usynlig belægning, der kaster varmen tilbage i rummet. Dvs. modsat en termorude, så holder energiglas bedre på solens varme og slipper den ikke ud igen.

Belægningen giver også energiglas en høj overfladetemperatur, så du slipper for kulde og træk omkring vinduer og døre med energiglas. 

Energiglas er udviklet til at få det bedste indeklima:

  • Energiglas lukker mere lys ind (og holder på varmen)
  • Solenergien kan bruges til opvarmning af huset
  • Ingen kuldestråling ved vinduet 
  • Mindre dug på ruden (pga. højere overfladetemperatur)

Med energiglas optimerer du både dit indeklima og reducerer dit energiforbrug og CO2 udslip.

Trehøje Træindustri har over 40 års erfaring med forsatsvinduer og franske døre. Vi er specialister inden for området: Vi kender alle sprækker og har løst alle tænkelige problemstillinger. På grund af vores ensartede, høje kvalitetsniveau er vi håndværkerens sikre valg. Når det gælder forsatser, leverer vi rådgivning og løser opgaven såvel for den erfarne snedker som for privatkunden. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer / email

Energiglas - holder den optimale temperatur

Energiglas holder på varmen i din bolig og derfor betyder det noget, hvilket verdenshjørne dine vinduer vender mod.

Årstiden og verdenshjørnet afgør hvor meget solenergi der tilføjes til rummet. Med et effektivt energiglas bliver rummet derfor hurtigt meget varmt og:

  • det betyder noget for dit indeklima, dine møbler og lignende
  • det betyder også noget for din pengepung - for det koster 5 gange så meget at afkøle et rum, som det koster at varme det op.

Energiglas med solafskærmende effekt tillader lyset at passere, men filtrerer energien fra. Hvor stor en effekt glasset skal have, rådgiver vi dig om.

Kontakt os på telefon 4062 2570 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en energioptimering.

Energiglas - et klart valg

Energiglas er det ypperste inden for glasteknologi, uden du går på kompromis med design eller miljøvenlighed.

Med Energiglas både sparer og tjener du penge og bidrager til et bedre miljø.

Skift til energiglas - der findes ingen råd for at lade være.

Åbningstider

Man – torsdag

7-16

Fredag

7-13

Håndværkerens foretrukne valg

Mere end 40 års erfaring