Franske døre

Trehøje Træindustri har mere end 30 års erfaring med fremstilling af franske døre efter mål. Vi har specialiseret os i at bygge døre, der passer ind i stilen i din ejendom, og som er i den højeste kvalitet.

Igennem årene har vi opnået stor erfaring med franske døre til fredede ejendomme, byfornyelsesprojekter og renoveringer. Ring til os på telefon 40 62 25 70 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for specialfremstilling af døre.

Vi fremstiller franske døre i høj kvalitet

Når vi fremstiller franske døre, bruger vi udelukkende materialer i den bedste kvalitet. Vi leverer udelukkende produkter med en smuk finish og med indlagte kvalitetshængsler. Vores medarbejdere er alle dygtige håndværkere, der sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde.

Få et godt tilbud!

Vores franske døre fremstilles efter dine mål og med en finish, der passer til din ejendom. For eksempel kan du vælge døre med tynde krydssprosser, der giver et ’gammeldags’ look. Uanset hvordan du ønsker dine døre udført, kan du få dem hos Trehøje Træindustri til konkurrencedygtige priser – kontakt os på telefon 40 62 25 70 for et uforpligtende tilbud!

Vi leverer også forsatsvinduer og forsatsrammer – se mere her